Osim kao izvrsnog fudbalskog stratega koji je zabeležio velike uspehe u karijeri, ljubitelji sporta pamtiće ga i kao vedrog i iskrenog čoveka, koji je sve oduševljavao svjim komentarima.

U prilog tome govori i snimak skrivene kamera u kojoj je "novinar" pokušao da nasamari Ćira, u vreme kada je on kao selektor preuzeo reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Dok se on pravio nevešt, stalno u "intervjuu" ponavljajući jedno te isto pitanje, Ćiro je isprva dostojanstveno odgovara, ali je posle nekog vremena ipak shvatio da je verovatno reč o šali. Ipak, najpre je, pomislivši da se dečko jednostavno nije snašao, pokušao da mu udeli očinske, tj. trenerske savete:

- Imam veliko zadovoljstvo da s tobom pričam. Kako se ti zoveš? Arnautović Rečimir? Prvi intervju imaš? Nije ti lako? Ali, eto, napravio si intervju sa mnom. Mislim da ćeš morati da se potrudiš. Bitno je da si dobio mogućnost. Ja se sad tebi obraćam kao igraču. Tako ja igračima govorim. Jer, ti si tako mlad i zgodan dečko. Uvek se moraš pripremiti!

Kada je "novinar" počeo da ga ubeđuje da se pripremio, Ćiro je odgovorio:

- Nisi se pripremio! Tako si drag dečko. Nećeš proći! Ne ponavljaš uvek ista pitanja, koja ti ja već odgovorim! Umesto da imaš pripremljeno, ti iz pete vadiš pitanja sa prvim trenerom sveta! Imam dojam da me zaj**avaš!

- Mrtav si ozbiljan? - pitao je Ćiro uz smeh. - Ne, ne, ti mene zaj**avaš! Ali, ja sam mangup!

A kada je novinar počeo da insistira da postavi još jedno pitanje, a onda iznova ponovio isto, Ćiro je reagovao uz smeh i sočne psovke.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".