Milan Marić osvaja mnoga ženska srca, a u centru interesovanja je i nakon "Pesme za Evroviziju" koju je vodio zajedno sa Draganom Kosjerinom.

On ne govori o svojim vezama, pa tako nije ni o bivšoj ljubavi Nini Violić s kojom ni 20 godina razlike nije bila prepreka.

Milan Marić i Nina Violić, koja je od njega starija dve decenije, otpočeli su romansu neposredno posle njegovog diplomiranja. U to vreme on je imao 24, a ona 43 godine. Upoznali su se u Beogradu, kada je ona gostovala sa predstavom “Kako smo preživele”, a zatim su vezu nastavili u Zagrebu, gde je Milan često odlazio sa predstavom “Mali mi je ovaj grob”.

Foto: Tanjug/Arhiva Novosti

 

 

- Nisam ni slutio da će ta priča toliko zanimati javnost, rekao je jednom prilikom Milan, koji je poznat po tome što nerado govori o svojoj intimi.

Nina je trenutno u Beogradu zbog ovogodišnjeg FEST-a na kojem je predstavljen, između ostalih i film hrvatske rediteljke i glumice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

Nina je u Beograd došla sa Goranom Bogdanom koji u Nininom debitantskom rediteljskom ostvarenju tumači glavnu mušku ulogu.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".