- Poveli smo kumu, kuma i onako u košuljama i farmerkama otišli da se venčamo. Niko nije ni znao za to, ni moj brat, ni tata, ni mama. Počeo je rat i krenuo je raspad sistema. Između mame i žene, i žene i droge izabrao je drogu - ispričala je pevačica u rijalitiju, ali tada nije govorila da je i ona probala opijate.

O tom iskustvu govorila je svojevremeno u jednom intervjuu.

- Prema narkomanima sam uvek imala strašnu averziju i mislim da ih treba gurnuti u provaliju što pre jer mi ta greška društva ne treba u okolini, makar mi bio i brat rođeni. Tek sam u 33. godini prvi put videla heroin, ovu drogu koristili su i muzičari sa kojima sam snimala ploču. Videla sam da ti ljudi ne funkcionišu bez toga. Ja sam po tom pitanju bila prava neobrazovana seljanka, koja ništa o tome nije znala - iskreno je pričala Viktorija pre nekoliko godina.

Foto: RTS printskrin

 

- Pojma nisma imala da uzimanje droge može da dovede do toga da čovek umre od obične upale pluća, od gripa, da propada ceo organizam, stradaju kosti. Gledala sam jednog prijatelja koji je svoj zub izvadio prstima. Heroin sam probala iz znatiželje, neznanja i radoznalosti. Posle završetka snimanja, nakon što sam ga uzela, osećala sam se kao da me je savladao grip. Kolege su mi rekle da je to početak krize. Pobegla sam ubrzo na more i više nikad nisam pogledala to svojim očima. Iglu nisam nikad probala - ispričala je tada Viktorija, i u istom intervjuu dodala:

- Moj tadašnji suprug je nastavio da se drogira. Doživela sam da se vratim sa turneje i da nađem prazan stan. Kada sam videla da mu nema povratka, razveli smo se. To je bilo 1993. godine i od tada smo izgubili svaki kontakt. Pre nekoliko meseci su mi javili da su ga našli u haustoru i da je završio na najstrašniji mogući način. Kao beskućnik, bez dijagnoze. Nije se predozirao, niti je pio alkohol. On je jednostavno umro od hladnoće i gladi - rekla je ona tada.

BONUS VIDEO: