Udajom za Željka Jovani Joksimović život se iz korena promenio. Zahvaljujući muzičaru specifičnog pogleda na svet šarmantna voditeljka uplovila je u neku novu dimenziju sa kakvom do tada nije imala prilike da se susretne. Na prvom mestu postala je supruga, odmah zatim i majka troje mališana Koste, Srne i Ane, a naposletku i nečija snaja što joj je donelo dodatnu vrstu odgovornisti i obzira prema mužu. Svekrva Jovane Joksimović, mada uvek korektna u ophođenju prema voditeljki, u nekom momentu, nesvesno joj se zamerila, zbog čega ju je ova, navodno, uzela na zub, te su odnosi zahladneli.

Foto: ATA images

 

 

O čemu se tačno radi ispričala je Vesna davno za Svet.

- Jovana je potpuno tip devojke kakve Željko voli. Jedno vreme sam je viđala baš često i bile smo vrlo bliske, ali nakon što sam u jednim novinama izjavila da želim unučiće – udaljile smo se. Tada je izašao naslov ‘Željkova mama otkriva da je Jovana trudna’, to je bila čista laž, a ja sam ni kriva ni dužna nastradala. Ona izgleda nije mogla to da mi oprosti i otad je među nama neka distanca - kazala je Joksimovićeva majka, koja se spontano okrenula prvoj supruzi svoga starijeg naslednika. Imenjakinji Vesni koja joj je podarila unuku Minu.

Foto: Anđela Stevanović

 

 

- Ona često sa ćerkom dolazi kod nas u vikendicu u Valjevu. Uvek smo se dobro slagale i ostale smo u odličnim odnosima. Znam je još iz srednje škole, pa mi je kao ćerka - kazala je svekrva Jovane Joksimović, koja uprkos činjenici da je sa voditeljkom imala nesuglasice voli da posećuje dom svoga sina, druži se sa unučićima, drago joj je i da ih pričuva, porodična slavlja ne propušta a sudeći po slikama koje je Jovana sa suprugovim roditeljima svojevremeno objavljivala na Instagramu čini se i da im se odnos dosta popravio.

BONUS VIDEO: