Hilal i Hamdan odgajani su s puno posvećenosti i pažnje a uprkos tome što bivša misica voli da se na svom Instagramu našali kako koriste svaku priliku da joj se popnu na glavu, zapravo je vrlo radosna što je rodila baš takve dečake željne igre, radoznale, fokusirane, takmičarski nastrojene, a nadasve poštene i pravične.

Sinovi Jelene bin Drai i Saida bin Draia odlični su dečaci, obojica pohađaju školu na dva jezika arapskom i engleskom u elitnoj školi u Dubaiju, a istovremeno su pasionirani šahisti.

Ponosna mama koristi svaku priliku da se svojim momcima pohvali, što je učinila i svojevremeno kada su obojica svako u svom uzrastu poneli prvu nagradu na šahovskom takmičenju.

- Bili su uporni i postigli su cilj - napisala je Jelena ranije ispod fotografije mezimca, što je bio prvi put da ih je predstavila javnosti.

Sinovi Jelene bin Drai imaju i mlađu sestru Asju, dok im se nedavno kao pojačanje pridružio i najmlađi brat Rašid.

Manekenka izbegava da fotografije svojih naslednika objavljuje na društvenim mrežama, kada joj se pak od ponosa i sreće to omakne ona se sureće iskljućivo sa pozitivnim komentarima svojih pratilaca, koji veruju da Jelena u Dubaiju živi život princeze iz bajke.

(Story)

BONUS VIDEO: