Kako mediji prenose, Helena Topalović je u blagoslovenom stanju, i ona i njen suprug Dragan Aleksić, kojem je u tajnosti rekla "da" u septembru 2021. godine, ostvariće se kao roditelji.

Helena je navodno već u četvrtom ili petom mesecu trudnoće, a suprug je tretira kao kraljicu dok je u blagoslovenom stanju. Kako tvrdi izvor, a prenose mediji, Helena je viđena u ulici u kojoj joj žive roditelji u jednom beogradskom naselju, a nosila je udobnu odevnu kombinaciju kojom, ipak, nije uspela da sakrije stomačić, iako se trudi oko toga, jer želi da sačuva privatan život od javnosti.

Foto: Instagram printskrin/ helena_topalovic

 

"Dobra linija je još uvek krasi i aktivna je trudnica - privatni biznis i dalje joj je u fokusu, samo je malo usporila tempo. Kod Topalovića sve češće boravi, da bi joj oni pomagali, dok joj s druge strane muž ispunjava sve želje", reči su pouzdanog izvora. Topalko nije želeo da otkriva tačnost informacija, ali je jedva skrivao radost.

Foto: ATA images

 

"Neću ja ništa da pričam, pitajte Helenu, mada ona insistira da nije javna ličnost i neće da govori za medije. Mi inače o privatnom životu ne pričamo, a kad dobijem unuče svakako ću biti presrećan, bio dečak ili devojčica", izjavio je pevač.

(24sedam)

BONUS VIDEO: