Milorad Mandić Manda napustio nas je pre skoro sedam godina, a iza sebe je ostavio nezaboravna glumačka ostvarenja, ali i četvoro dece.

U prvom braku sa Ksenijom Sonjom Burzan dobio je Marka, Mariju i Filipa, a u drugom, sa koleginicom Anastasijom Anjom Mandić, sina Andriju.

Mandina jedina ćerka postala je umetnicu visokog kalibra, a osim talenta za umetnost, sudeći prema fotografijama, nasledila je i tatin šarm.

Marija je izabrala slikarstvo, a osim slikanja na platnu, godinama se bavi i digitalnom fotografijom, a njena umetnička dela, ostavljaju javnost bez daha, kao što je njen otac ostavljao publiku bez reči u prepunim pozorišnim salama, ali i pred filmskim platnom.

- Odrastao sam u skromnoj porodici i vaspitavan sam tako da nisam imao mnogo želja. Bio sam svestan da su mnoge stvari za mene bile nemoguće, iako su se moji roditelji trudili da sestri, bratu i meni obezbede što više. Kada sam dobio svoju decu, pokušavao sam da svaku njihovu želju ostvarim istog trenutka. Zbog takvog stava oni su bili izgubili interesovanje za iznenađenja, a ja sam shvatio kako sam svojim postupcima postigao kontraefekat. Međutim, vremenom su počeli drugačije da razmišljaju i naučili su da cene roditeljski trud. Vodio sam ih na snimanja da vide koliko su naporna i kako sam na neki način žrtvovao porodicu zbog zanata, što me mnogo boli - govorio je glumac o porodici za magazin Story 2010. godine.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".