Retko ko sa naših prostora nije čuo za humorističku seriju "Alo, alo" koja je često emitovana na raznim televizijama, iako je od prvog emitovanja prošlo dosta vremena.

Tačnije, prošla je čak 41 godina od emitovanja prve epizode serije u kojoj je lik šarmantne Ivet tumačila britanska glumica Viki Mišel.

72-godišnja glumica pojavila se u BBC-jevoj seriji East Enders, a nedavno je za "The Sun" otkrila da se oseća upola mlađe, objasnivši kako se protivi estetskim operacijama.

- Imam 72 godine, ali u glavi imam 35. Nikada nisam ništa radila na licu, ja sam glumica, lice mora da mi se pomera - izjavila je i otkrila jednu od tajni njenog izgleda:

- Uvek skinem šminku i hidriram lice. Mama mi je uvek govorila: "Nikada nemoj da izađeš iz kuće bez ruža", tako da to nikada ne radim - rekla je ona.

Takođe, dodala je i kako svoj izgled duguje dobrim genima.

- Hvala Bogu na mojim genima, nikad ništa nisam radila i na to sam prilično ponosna. Čula sam da se pojavilo prirodno zatezanje lica pa bih to mogla da probam - rekla je ona.

Glumica je iznela svoj stav o estetskim operacijama i objasnila da danas svi izgledaju isto dodavši kako je zadovoljna svojim izgledom.

BONUS VIDEO: