Anastasija Ražnatović je svoj profil na Instagramu privremeno ugasila, pa se potpuno povukla iz javnosti, želeći da težak period provede sa Nemanjom Gudeljem i uz podršku najbližih, a on se danas oglasio na društvenim mrežama i u više objava zahvalio obožavateljima na podršci posle saopštavanja tužne vesti.

- Hvala vam! - napisao je u jednoj od objava, dok na drugim vidimo poruke podrške i njega sa kolegama.

Foto: Instagram printskrin/nemanjagudelj

 

 

Gudelja i njegovu Sevilju sutra očekuje finale Lige Evrope protiv Rome, a španski navijači su u podršci Nemanji i saigračima napisali da igraju za preminule fudbalere koji su igrali za taj klub, Hozea Antonia Rejesa i Antonija Puertu, kao i za nerođeno dete srpskog para.

- Igrajte za njih - poručili su tamošnji navijači.

Foto: Instagram printskrin/nemanjagudelj

 

 

- Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti - napisao je fudbaler juče na svom Instagram profilu.

Anastasijino poslednje oglašavanje bilo je pre nekoliko dana, kada je slavila rođendan. Anastasija je tad okačila niz storija, gde su njeni fanovi napravili video zapise povodom rođendana. Jedan snimak ju je posebno dirnuo, na kome vidimo Ražnatovićevu dok je bila devojčica, kako prepričava doživljaje i iznenađenje koje su joj tada priredili za rođendan. Uz video dodala je emotikone koji plaču, puno srce i ruke koje se mole.

Foto: Instagram printskrin/nemanjagudelj

 

 

Nemanja Gudelj je tad svojoj dragoj priredio nezaboravno iznenađenje. On je, naime, iznenadio Anastasiju tortom na kojoj je pisao broj 25, a onda i šarenim balonima i plišanim igračkama.

- Volim te - napisala je ona tada u opisu objave.