Starleta već dugo ima problem sa ovim porokom zbog čega se pre nekoliko godina i povukla iz javnosti. Već duže vreme nema je ni na društvenim mrežama, gde je ranije gotovo svakodnevno objavljivala fotografije i drugi sadržaj, a jedno vreme čak je imala i svoj profil na platformi Onli fansu. Prema rečima našeg izvora, Karabatićeva je u bolnici već nekoliko nedelja.

- Ava ima ozbiljan problem, to traje jako dugo, već nekoliko godina. Ona je i ranije bila na lečenju, ali ništa to nije pomoglo jer je po izlasku iz bolnici vrlo brzo nastavila po starom. NJeni su jako zabrinuti jer je u lošem stanju. Pre nego što su je smestili u kliniku ona je neprestano pila alkohol, ponekad bi danima znala da se ne trezni. Smršala je dosta, još jedino u licu podseća na onu staru Avu - navodi naš sagovornik.

 

 

Oni koji poznaju starletu od ranije šokirani su time da se odala ovom poroku jer do pre nekoliko godina nije pila ni kap alkohola.

- Nije podnosila alkohol, pogotovo žestoka pića. Ponekad je umela da popije čašu vina, čisto da nazdravi. Svima je bilo simpatično kad Ava izađe uveče u klub i poruči vodu i kafu, jer ništa drugo nije pila. Nažalost, dok je živela u Beogradu ona se propila. Tad je već imala 30 godina, bila je zrela i niko nije očekivao da će tek tako skliznuti u porok. Kad se vratila u Split nastavila je da pije sve više. To se u početku moglo tolerisati, ali onda je počela da pravi ispade čak i javnosti, zbog čega je osuđena na lečenje i tad je prvi put bila u bolnici - ispričao je izvor Kurira, koji nam je dostavio fotografije Karabatićeve koje su nastale neposredno nakon što je otišla na lečenje.

Na broj telefona koji je Ava koristila niko nam se nije javio na pozive.

Podsetimo, slična situacija Karabatićevoj se desila i krajem prošle godine, ali tada nije svojevoljno otišla na lečenje već prisilno. Ona je početkom 2022. napravila incident kada je u sred belog dana na stepeništu zgrade u Splitu remetila javni red i mir, a bila je pod dejstvom akohola. Pred policajcima je vikala i galamila: "Hoćete da me opljačkate, potpišite Hipokritovu zakletvu". Nakon upozorenja službenika, Ava je nastavila sa vikom i galamom. Policajci su je uhapsili i odveli je u stanicu, gde je provela dva dana. I tada je kažnjena sa sto evra, ali je kazna umanjena na 20 evra jer je prenoćila u pritvoru. Nakon toga je nestala iz javnosti.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".