Keti Peri je konačno progovorila o svom bivšem suprugu Raselu Brendu. Iako je prvobitno ostala tiha povodom ovih optužbi, ipak se oglasila

FOTO: Profimedia

 

Izbegavajući da direktno spominje kontroverznog komičara, Keti je podelila slike svoje nove linije kaubojskih čizama, uključujući i fotografiju na kojoj pozira na električnom skuteru. Iako nije direktno komentarisala optužbe, prethodno je priznala da zna "istinu" o Brandu. Inače, Katy je prvi put viđena u javnosti otkako su optužbe postale poznate u nedelju u Los Anđelesu, gde je vozila svoj Porše sa svojim verenikom Orlandom Bluomom.

Oni su su bili u braku samo 14 meseci pre nego što su se razveli. Ranije je Keti aludirala na "čuvanje njegove istine," koju je navodno čuvala zaključanu u svom sefu, prema pisanju Daily Mail-a.

Podsetimo se da su se prvi put sreli 2008. godine i venčali se raskošno u Indiji 2010. godine, tačnije u Rajasthanu. Međutim, njihov brak je bio kratkog veka, jer je Brand sledeće godine poslao pevačici poruku u kojoj traži razvod.

U jednom intervjuu za Vogue iz 2013. godine, Keti je rekla da je prvobitno preuzela "veliku odgovornost" za razvod, ali da je kasnije "saznala pravu istinu." NJene reči su ponovo pokrenule spekulacije o tome koja tajna se krije iza njihovog razvoda.

Optužbe za zlostavljanje i predatorsko ponašanje, uključujući silovanje, seksualni napad i emocionalno zlostavljanje, koje datiraju iz perioda između 2006. i 2013. godine, ranije su bile izveštene u The Sunday Times-u i na Channel 4. Brand negira ove optužbe i tvrdi da su sve njegove veze sa ženama bile saglasne.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".