Reč je o važnoj ženi u životu porodice Đoković imajući u vidu posao koji obavlja.

Ova devojka primećena je i dan ranije, kako vodi računa o Tari, ćerki Jelene i Novaka Đokovića. Pojavljivala se i ranije na tribinama, uz direktorku Fondacije "Novak Đoković" i mališane, Taru i Stefana.

Foto: Profimedia

 

 

U pitanju je dadilja dece čuvenog para. Pisalo se ranije da je morala da ispuni brojne kriterijume da bi dobila ovaj posao što je razumljivo, a u te kriterijume spadaju poznavanje stranog jezika i pedagogije.

Jelena i Novak Đoković veoma su privreženi vaspitanju svoje dece, dadilja- kako pretpostvljavamo, sigurno sledi njihove metode u odgajanju Stefana i Tare koji su uživo gledali trijumf svog tate. Nakon finala u Torinu zabeležene su veoma emotivne scene.

Foto: Profimedia

 

 

U porodici Đoković važi jedno bitno pravilo, o čemu je Jelena Đoković govorila na jednom panelu:

- Stefan i Tara su prva generacija dece u našoj porodici koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, baba i deda, Novakovi takođe. Verujem da to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista može promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti.

(Žena Blic)

BONUS VIDEO: