Selma je na nastupu u Sarajevu pokazala simbol dvoglavog orla koji predstavlja znan Velike Albanije. Mnogi pratioci, fanovi iz Srbije su je osudili zbog njenog gesta: 

Pevačica se sada javila u lajvu i pričala o temi koja trese estradu. 

- Selmić, dođi nam u Srbiju opet, narod te voli - poručio joj je jedan pratilac. 

- Ja ću svuda doći, to što drugi pokušavaju da mi nameste, neće im uspeti. - rekla je pevačica, a potom sa sigurnošću otkrila sve o zabrani ulaska u Srbiju.

- Nisam dobila zabranu, nikada je neću dobiti. Znam da bi neki voleli, ali nadajte se uzalud. Onda bi zabranu trebalo dobiti svi ovi koji u Bosni i Hercegovini dižu tri prsta - rekla je ona, pa se osvrnula na gnev javnosti koji je navukla svojim postupkom: 

- Nisu zabranili, to su samo pokušaji, bojkot. Selma se vraća u punom sjaju. Sve namontirano. Nemam se zbog čega izvinjavati, nisam ništa uradila - nakon čega su krenuli da se nižu komentari: 

- "Kako namontirano kad si pokazivala", "Dobićeš zabranu u Srbiji. Kako se osećaš povodom toga" - bili su samo neki od komentara, dok su joj neki pružali i podršku.

Selma je dobila podršku i od mlađe koleginice, pevačice iz Zvezda Granda, Dade Mešaljić, koja joj je uputila nekoliko emotikona srca. 

Brojne ličnosti iz Srbije osudile su Selmu zbog takvog ponašanja. 

BONUS VIDEO: