Sukob Lepe Brene i Vesne Zmijanac datira iz vremena kada je Vesna ušla u rijaliti "Farma", tada su izrečene neke teške reči, a Vesna se godinama nije pojavljivala na "Grand" televiziji.

- Ona je kod nas bila i gospođa, i dama, i kraljica, a šta je tamo, neka ona razmisli sama. Za mene su rijaliti programi medijski užas. Ne znam kako naš zakon još dozvoljava da se prikazuje agresivnost u tim programima. To je takvo degradiranje čoveka u svakom smislu, rekla je tada Brena.

Foto: ATA images

 

 

Sukob Lepe Brene i Vesne Zmijanac, za javnost je, kako se pisalo, prekinut, kada se 2019. godine, posle dugogodišnje pauze Vesna pojavila na televiziji.

Nije tajna da je u gotovo svakom intervjuu Vesna isticala da je Brena jedina njena konkurencija, kroz sve godine njihove popularnosti, koja ni danas ne jenjava.

Pevačica je podsetimo nedavno imala intervenciju na srcu, posle koje se duže oporavljala, a sada je otkrila da joj je Brenin poziv tada jako značio, potvrdivši tako da su njih dve već dugo u dobrim odnosima.

Foto: ATA images

 

 

- Jedne noći se javila u 11 i rekla: "Mala, nemoj da me zezaš, šta da radim bez tebe, ti si jedina moja konkurencija, a i ja tvoja. Pod hitno da si ozdravila!", otkrila je Vesna za "Red" portal.

Potvrda o dobrim odnosima Vesne Zmijanac i celokupne porodice Živojinović svakako je i njeno nedavno gostovanje na koncertu Aleksandre Prijović u Nišu.

(Story)

BONUS VIDEO: