Budući da smo upravo u sezoni slava u Srbiji, ova ispovest je ponovo počela da se deli na mrežama, izazivajući pažnju korisnika interneta.

Devojka je napisala da nije planirala da se zaljubi u Srbina, ali je posebno iznenadila reakcija njenog oca kada ih je njen momak pozvao na slavu. Objavu prenosimo u celosti:

- Hrvatica sam, nikada nisam planirala, ali eto dogodilo se i da se zaljubim u momka preko Dunava. Otac mi je bio u ratu, ostao je invalid i izgubio brata. Dan kada sam mu rekla za svog dečka ništa nije rekao. Niti dan posle, niti nedelju dana, mesec. I došlo je vreme momkove slave i tako je on pozvao mene (i moju porodicu) da dođem u Beograd.

- Spakovala sam torbu i ustala ujutro da krenem na bus kada me je dočekao otac zajedno sa mamom i bratom - svi lepo sređeni - i rekao da idemo zajedno i da ima da se ponašamo kao ljudi.

- Brata je posebno opomenuo da se ne glupira i da ne priča gluposti. Pojavili smo se - ne mogu da kažem ko je bio iznenađeniji - momak ili njegov otac.

- Kada smo ušli svi su zaćutali i tata je rekao: Pa dobro, gde je ta rakija, sused? Najlepši dan u mom životu - zaključila je ona u ispovesti.

BONUS VIDEO: