Ksenija je obožavača muziku, živela za nju, ali imala je vrlo nesrećnu životnu priču, toliko tužnu i pogodnu za pisanje romana ili snimanje filma.

NJen život prestaje 16. marta 2010. godine, kada ju je u njenom stanu u Beogradu usmrtio dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo. Od ubistva i samoubistva ovog fatalnog ljubavnog para prošlo je jedanaest godina.

- Nikada me niko nije voleo ovoliko kao Filip. Ne moramo ni da govorimo, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam - pričala je tada Ksenija.

Foto: Printskrin Instagram/Slika na profilu korisnika xenia_pajcin xenia_pajcin

 

Kristijan Golubović je rekao da je Ksenija bila pandan žstokim momcima. Sa njim je bila u kratkoj "klinačkoj vezi."

- Ona je bila fatalna devojka, onako lepa, dok je bila prirodna. Ali ta njena energija, ona je isto strelac kao i ja, bila je malo... tada nisi mogao da je zaustaviš. Jednostavno sedneš s devojkom u kafanu, a ona poruči duplo pivo. Ja joj kažem a zašto duplo kad možeš jedno da popiješ, pa posle ćeš drugo. Ne bi trebalo uopšte da piješ pivo, a ona me na to pita Zašto?, ja kažem: Ne znam damu koja pije pivo - ispričao je svojevremeno.

- Dame ne postoje, postoje devojke, i to šašave, kaže ona meni. Ja sam šašava devojka i počne da se smeje, pa ono pivo prospe i kaže: Sad mi donesi tri dupla piva. I vidiš da je ona stvarno šizibizi - rekao je Kristijan Golubović.

Važila je za ženu jakog karaktera, a njenu želju  da bude dominantna u vezi nijedan od muškaraca nije mogao da podnese, pa su se veze brzo završavale. Ona je želela savršenog, a onda je u Crnoj Gori upoznala Filipa Kapisodu. Filip je bio deset godina mlađi od Ksenije, a razlika u godinama u početku nije predstavljala problem. Čak je govorila da je on jedin koji može da je isprat, a ona je zbog ljubomore usmrtio u stanu. 

(Srbija danas)

BONUS VIDEO: