Teška sudbina pevača Nevena Živančevića i njegovu devojku zadesila je 3. novembra 2012. godine. Košarkaš Kimani Frend sa Jamajke na uglu Francuske i Ulice cara Dušana, u Beogradu, automobilom je usmrtio Nevenovu izabranicu:

- Onog jutra kad mi je otac s očima punih suza rekao da si sinoć poginula, tog trenutka je sve u meni stalo... Tog jutra sam i ja poginuo... Princezo mog života, tebe nema... Sve sam mogao da pomislim, i da ćeš možda jednog dana otići, da ćemo se posvađati oko gluposti, sve... ali, da će te neko ubiti i da ću ostati bez tebe preko noći, to nisam mogao. Pre tri dana sam ti rekao ono što sam i mnogo puta, a to je da želim da ostarim s tobom. Ušao sam u naš stan, ljubavi, dozivao sam te, vrištao sam, plakao... Bacio sam se na krevet mirišući tvoje stvari. I šta sad? Retki znaju koliko smo se voleli, a još ređi će to nekad i doživeti, jer znam da je ovo bila najveća ljubav ovog veka! Polovina moga tela je tvoja, polovina moga srca je tvoje, živimo i dalje zajedno, nema kraja. LJubim te, snu moj - napisao je tada Neven na društvenim mrežama.

 

 

Pesmu "Život unazad" on je posvetio devojci koja je poginula

Neven se posle smrti svoje devojke povukao iz javnosti i dugo je pauzirao karijeru, a kada je bilo vreme, osetio je potrebu da napiše pesmu njoj. Grupa "In Vivo" ju je otpevala. 

- A ja živeo bih sad, ovaj život unazad, više te ljubio, bolje te čuvao. A ja živeo bih sad, ovo malo godina, sa tobom unazad, zauvek unazad - deo je pesme "Život unazad" posvećene tragično preminuloj Neveni.

(Blic)

BONUS VIDEO: