Bora je pred Novu godinu morao da otkaže zakazani nastup u Nišu, koji je trebalo da se dogodi na Trgu kralja Milana 30. decembra u 20 časova zbog jake upale pluća. To je mnoge njegove fanove razočaralo. Međutim pevač se opravio i progovorio kako se oseća. 

Čuveni roker je sada otkrio pred kamerama novu tetovažu, koju je istetovirao iz ljubavi prema 28 godina mlađoj supruzi Dubravki, a onda i otkrio kako je počela njihova ljubav.

- Kad sam video Dubravku, znao sam da je to to. To je bilo u Mariboru, na katolički Božić. E, onda je ona došla u Beč... Onda sam ja došao u LJubljanu kod nje, s namerom da ostanem dan, dva, a ostao sam sedam dana. Vrlo brzo mi je bilo jasno da pored nje mogu da živim i da dišem - rekao je Bora Đorđević u emisiji Mire Adanje Polak i prisetio se mladosti.

Foto: ATA images

 

- Uvek mi ono što je nekad bilo izgleda lepše... Znate ono: "E, kad sam ja bio mlad...", to je to valjda... Valjda je svakome svoja mladost lepa. Ja, međutim, imam i lepu starost. Uživam ovde.

Takođe, situacija sa bolestima ga je inspirisala da napiše nove stihove koji otkrivaju kako se oseća: 

- Da čujete moju novu pesmu... "Zaista ne volim to što starim, postajem matora lenština, ne živim, samo životarim, i patim od raznih boleština... Ovde se osećam k'o i svi stranci, dok zadnje dane odrađujem, sve ljude držim na distanci i samom sebi dosađujem".

Inače, koncert benda “Riblja Čorba” koji je trebalo da se održi 30. decembra sa početkom u 20 časova na Trgu kralja Milana u Nišu je bio otkazan zbog lošeg zdravstvenog stanja frontmena benda.

Na društvenim mrežama, predstavnici benda su saopštili da su lekari zabranili Đorđeviću putovanje i izlaganje naporima zbog jakog gripa i problema sa hroničnom, opstruktivnom bolešću pluća.

(Blic)

BONUS VIDEO: