Za samo nekoliko meseci rada u Americi, jedan Srbin uspeo je potpuno da očara devojku iz NJujorka koja je zbog ljubavi prema njemu nedavno imala jednu malu molbu za naš narod.

Amerikanka je bez okolišanja priznala da je zaljubljena u dečka iz Srbije. Kako je otkrila, oboje su u 20-tim godinama i upoznali su se dok su radili u obližnjim barovima u NJujorku. Međutim, kako njena simpatija uskoro napušta Ameriku na par meseci ona želi da ga iznenadi - da mu napiše pismo na srpskom jeziku. A to naravno neće moći bez pomoći Srba, zbog čega se obratila srpskoj Redit zajednici.

- Zaljubljena sam u momka iz Srbije koji godinama živi u mojoj zemlji, ali nažalost, odlazi (bar na nekoliko meseci) i želim da mu napišem pismo na njegovom jeziku. Jedan od načina na koji smo flertovali/razvili prijateljstvo je učenje reči i fraza na jeziku onog drugog.

Možda ćemo se jednog dana ponovo spojiti, ali za sada ćemo biti razdvojeni neko vreme. Zato želim da mu stavim malu poruku u torbu, mislim da će biti srećan kada je pronađe - napisala je ona, te zamolila Srbe da joj pomognu u prevodu.

"S ljubavlju, devojka iz komšiluka"

Devojka je potom podelila šta je to što bi mu napisala.

- Hvala ti što si mi bio prijatelj. Zahvalna sam ti što si me pazio, vodio računa o meni i čuvao mi leđa. Naše zajedničko vreme je trajalo kratko, ali je bilo zabavno i nedostajaćeš mi. Idi i nađi to što tražiš, pa se vrati. S ljubavlju, devojka iz komšiluka - napisala je ona, te dodala da imaju oko 20-ak godina i da rade u susednim barovima u NJujorku, gde su se i upoznali.

Srbi su joj u komentarima nesebično preveli ono što je tražila i poželeli joj sreću.

- Nadam se da će sve na kraju ispasti dobro za oboje i da ćete pronaći svoju sreću! - glasio je jedan od komentara.

(Blic)

BONUS VIDEO: