Voditeljka Jovana Jeremić već neko vreme uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem. Ona je nedavno dobila nagradu za najbolji jutarnji program, koju dodeljuje časopis "Borba", a u intervjuu za "Nportal.rs" Jovana je istakla da još uvek ne planira svadbu, iako se spekulisalo da će se udati u tajnosti.

- Što se tiče svadbe ja sam se jedanput udavala, što se tiče druge udaje ne planiram ništa u nekoj perspektivi. Treba da se sekiraju ove što se nijedanput nisu udale, kad one završe, onda ću ja u drugi krug - ističe Jovana - i podvlači da je "fatalna žena":

- Ja sam već jedanput bila udata, treba da se sekiraju ove što se nijedanput nisu udale. Kad one završe, onda ću ja u drugi krug. Za mene ne treba da se sekiraju, ja sam fatalna žena, ja mogu da se udam uvek - poentira voditeljka u svom stilu i dodaje:

 

@vecernjenovosti Kako će se zvati beba Jovane Jerrmić @jovanajeremic.official #jovanajeremic #beba ♬ original sound - Večernje novosti

- Dragan je sa mnom tu, jer on sa mnom deli i dobro i loše. Mi smo par i onda delimo sve zajedno. Meni je važno da sam srećna sa njim, a šta će biti život će da napiše roman. Nije stvar u udavanju, stvar je u sreći - ostavlja ona opciju da ipak još jednom stane na "ludi kamen" iako o tome sada ni ne misli. 

Jovana Jeremić ističe da zasada planira samo da uživa i da radi na karijeri, ali i da misli da će zasigurno roditi još jedno dete. Više bi volela da bude muško, da njena Lea dobije brata, ali je za svaki slučaj spremila imena za oba pola.

- Zvaće se po Svetom Vasiliju Ostroškom – Vasilije, a ako bude devojčica Vasilisa. Meni realno stoji u horoskopu još jedno dete, ja bih volela da bude muško. A one što se nisu udale, neka sad brinu te brige. Ja sam žena koja voli karijeru, koja voli život, hoću da uživam, sve sam mlada ostvarila i sad je vreme da uživam. Ne bih ja žurila, čak i 2026. mi je iskreno rano, ali oko 40. je sasvim o-kej da rodim drugo dete - zaključuje Jovana Jeremić za "Nportal.rs".