Oni su važili za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a njihov brak nikada nije bio praćen skandalima, te je vest o razvodu sve iznenadila.

Foto: ATA images

 

Pevačica je u svom saopštenju navela da više ne žive zajedno. Na društvenim mrežama mnogo se spekuliše o njihovom razvodu, pa tako mnogi komentarišu i da su razočarani u brak, budući da su se Dragana i Toni razveli, a da je njihova ljubav delovala čvrsto.

Oni su se venčali 1999. godine i od tada se gotovo nisu razdvajali. Iz braka su dobili dvoje dece - sina Marka i ćerku Manuelu.

Ipak, malo ko zna da je Dragana imala još jednu veliku ljubav kada je započinjala muzičku karijeru. Naime, ona je bila u vezi sa bubnjarom benda "Ruž", Zoranom Tomaševićem Tomom, koji je važio u to vreme za velikog zavodnika.

NJih dvoje navodno su bili u vezi par meseci, a zanimljivo je da se pevačica pojavila i u spotu za njegovu pesmu "Nemica" iz 1990. godine.

"Ima li kod vas noćnog kupanja? Kod mene u selu nema, a kod vas", pita Dragana na početku spota, obraćajući se momcima iz benda, koje je predstavila kao svoje "nove drugare".

Tomašević se devedesetih godina oprobao i kao voditelj, a bio je domaćin muzičke emisije na TV Pink, dok je jedno vreme radio kao direktor marketinga "Siti rekordsa", a potom se preselio u SAD.

Dragana Mirković svojevremeno je izjavila da je uvek volela duge veze i da joj je Toni bio četvrti momak.

BONUS VIDEO: