NJeni posmrtni ostaci i dalje nisu pokopani, a poslednja informacija u vezi sa sahranom pokojne umetnice jeste da se čeka odobrenje Aleksandra Šapića za dozvolu da ona počiva u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

S obzirom na to da je prošlo 10 dana otkako nas je Slađana napustila, kontaktirali smo sa Šapićevom PR službom kako bismo saznali šta se dešava s tom odlukom.

Foto: V. Danilov

 

 

- Ja nemam nikakvu informaciju o tome, ali ću vam se javiti čim budem saznala nešto - rekla nam je Svetlana Grubor, PR predsednika Privremenog organa grada Beograda.

U javnosti se moglo čuti da će Slađana biti sahranjena pored svog oca na groblju Lešće i da će se oproštaj od nje održati u tajnosti. Ni to se nije desilo, kako su nam rekli iz JKP "Pogrebne usluge".

Foto: V. Danilov

 

 

- Da, telo je i dalje kod nas u kapeli - rekla nam je sekretarica koja se javila na telefon.

Jelena Tinska, dugogodišnja prijateljica pokojne umetnice, za Kurir je rekla da je ona ta koja je predala zahtev bivšem gradonačelniku Šapiću za sahranu u Aleji.

- Još uvek se ništa ne zna. NJena želja je bila da bude sahranjena na Lešću, pored oca, međutim, njen brat želi da bude sahranjena u Aleji zaslužnih građana, ali čeka se odobrenje. Nemamo nikakve informacije za dalje, ni ja sama ne znam šta se dešava - rekla nam je bivša balerina i glumica.

Inače, kapela naplaćuje to što posmrtni ostaci leže kod njih, a prema važećem cenovniku, jedan dan košta 6.240 dinara.

(Kurir)

BONUS VIDEO: