- Po gradskim krugovima se znalo da ona ima dečka. Ona je to i sama pričala, nije krila. Svi u teretani, gde trenira su znali. Taj čovek ju je čak i dovozio na treninge. Mislim da je ona to i pričala kako bi priče došle do Harisa. Ovde sam je videla dva puta otkada je došla, ali tog čoveka ne. Kažu da je neki biznismen i da je pun kao brod - citirane su reči jedne komšinice.

Foto: ATA images

 

 

Melina je u ranijem razgovoru za "Blic" ovako govorila o svom braku sa Harisom. "Ko god da je seo sa mnom i Harijem, video je da se ta razlika u godinama ne primećuje. Mi smo dvoje ljudi koji su se zaista našli, tako da ako neko voli da broji, nek broji, a mi od prvog dana nismo imali tu temu. Brojke su samo na papiru i jednostavno na ljudski duh i na ljudske odnose ja mislim da to ne može da utiče. Našla sam čoveka svog života i šta sad da pitam? Odakle si? Koliko imaš godina? Ma ne pada mi na pamet".

Foto: Petar Milošević

 

 

NJihov brak je ekspresno raskinut ovog proleća, a Haris DŽinović je u medijima javno govorio o tome kako je puklo među njima posle nekoliko decenija. Nedavno je došla u njihovu kuću na Dedinju, gde su napetoj sceni među bivšim supružnicima prisustvovala  deca, sin Kan i ćerka Đina DŽinović.

(Mondo)

BONUS VIDEO: