Saša Popović je nekoliko puta govorio o poseti Baba Vangi, a u jednom intervju je ispričao kako mu je rekla da će umreti. Nije mogao da veruje šta čuje. 

Prvo mu je rekla da će se "Slatki greh" raspasti u idućoj godini, bez obzira na to što su bili najpopularniji širom Jugoslavije. 

Foto: ATA images

 

- Bili smo kod Vange pokojne. Tačno je to rekla! Ja kad sam seo ispred nje ona je samo rekla: "Skini naočare". Ja kažem: "Ne nosim naočare", a ona kaže: "Sad ću te izbaciti napolje, skini naočare". Rekla je: "Deco, ovo je divno, sve je lepo, ali vi sledeće godine više nećete postojati". I onda mi je rekla ceo život... Aj sad da na pričam. Sve mi je rekla šta će da bude i kako će da bude, i tačno kako mi je rekla... Čak me je i pitala: "Hoćeš da ti kažem kada ćeš umreti?" - izjavio je Popović. 

Foto: ATA images

 

- Ja sam bio radoznao i rekao sam joj: "Ajde kada si mi već sve rekla, reci i kada ću umreti." Vanga mi je samo rekla da ću preminuti u 86. godini, prirodnom smrću. Lećiću da spavam i više se neću probuditi. To je strašno. Kada budem napunio 86. godina neću ni spavati, svaki dan ću se pitati da li ću ujutru ostati živ - rekao je Saša u jednoj emisiji na "Una" TV.

BONUS VIDEO: