Dragana i Toni mnogo toga su prošli zajedno, a o teškim momentima pevačica je otvoreno pričala u javnosti.

Bijelić je pre nešto više od dve godine izgubio oca, a Dragana nije krila da joj se srce cepalo što Tonija vidi toliko tužnog.

- Čovek nikada nije spreman na takve stvari. Trudila sam se da mu budem stena, ali nikada nisam videla Tonija tako tužnog, nikada tako slomljenog, ta slika zauvek će mi ostati urezana u sećanju - rekla je Dragana malo posle gubitka.

Foto: Igor Marinkov/ATA images

 

- Nisam stigla ni da ožalim tog čoveka, koliko sam brinula za mog Tonija, iskreno. Prvi put smo zajedno iskusili takav udarac. Onda sam pokušala da ga povučem da se malo kreće, bili smo na odmoru u Monte Karlu, samo da pobegne iz Austrije i skrene misli. Konačno smo deca i ja uspeli malo da ga podignemo, iako ta bol svakako traje i danas - dodala je Dragana za "Informer".

Dragana, inače, u poslednje vreme o Toniju priča hladno i potpuno drugačije nego pre, a njihovu ljubav je ranije često opisivala bajkovito.

Foto: ATA images

 

- Jao, moj Toni... O, Bože dragi, niko se ne hvali svojom ženom kao on! (smeh) To je, znači... Kad bih vam pokazala neke stvari... On se druži sada sa Van Damom, glumcem, njegovim prijateljima, kolegama iz Amerike, Francuske... Sada svi oni znaju za Draganu Mirković i prate me na Instagramu! Znači, to je neverovatno da su me zapratili, mi se tako dopisujemo, jedva čekamo da se upoznamo i tako to... (smeh) Tako da, kad kažem, Toni kad počne da priča o meni... Tu odmah zamislite sve vau, i morate da me zapratite! - pričala je pre nešto više od dve godine za medije.

Na društvenim mrežama je, inače, isplivala Draganina objava od pre godinu i po dana, u kojoj deli zajedničke fotografije sa Tonijem, iako su, kako je sama priznala, tad uveliko bili rastavljeni.

BONUS VIDEO: