Pevačica Snežana Babić Sneki godinama važi za jednu od najzgodnijih pevačica na domaćoj sceni.

Naime, Sneki je ponosna vlasnica najdužih nogu estrade, a ovu titulu nosi godinama. Nedavno je napunila 56 godina, ali i dalje ima telo na kom bi joj pozavidele mnoge mlađe koleginice.

Međutim, ono što su mnogi primetili jeste da je pevačica ugradila slikone u grudima i to poprilično veći broj.

Sneki se prvo snimala u brusthalteru i tako je u krupnom kadru pokazala kako izgleda njen bujni dekolte, koji je bukvalno "pucao".

 

 

Ovaj stajling pevačica je obukla za potrebe snimanja jedne emisije, a upravo kadrovi odatle ostavili su mnoge u čudu kad su videli kolike grudi sada ima Sneki.

Ukoliko se pogledaju njene slike sa početka karijere, evidentno je da su joj grudi veće.

Privatni život Snežane Babić Sneki

Podsetimo, pevačica Snežana Babić Sneki gotovo nikada ne govori o svom privatnom životu, a poznato je da se 2009. razvela od nemačkog biznismena srpskog porekla Radomira Stojanovića. Od tada, svoje emotivne partnere nikada nije predstavljala javnosti, a nedavno je istakla da i nakon kraha nije izgubila veru u brak.

- Ispunjena sam u smislu neke lepe ljubavne energije. Sve mora sa merom da se radi. Trudim se da uvek budem stabilna, pa i u tom smislu. Volim i voljena sam, eto to mogu da kažem - rekla je Sneki jednom prilikom za "Grand online", pa otkrila i da je protivnik alkohola.

– Ne konzumiram alkohol. Nikada kada sam vozila nisam popila ni kap alkohola. Ponekad volim neku dobru čašu vina, ali to je veoma retko.

(Blic)

BONUS VIDEO: