Bojana Janković (bivša Nikolić), voditeljka se proslavila kao voditeljka Pinkove kultne emisije "City", pronađena je mrtva u jednom stanu u Beogradu, prenosi "Telegraf".

FOTO: Printskrin Instagram bojanajankovic

 

Bojana je u julu 2022. godine stavila tačku na brak sa muzičarem Ognjenom Jankovićem, rediteljem i frontmenom grupe "Beogradski sindikat. On je potom uplovio u odnos sa Milenom Radulović.

Nakon sporazumnog razvoda ostali su u dobrim odnosima i zajedno su vodili računa o njihovo dvoje dece. Muzičar je napustio stan u kome su živeli, ali svaki slobodan trenutak koristio je da bude sa svojim naslednicama. Bojana i Milena bili su u sjajnim odnosima, a glumicu su odlično prihvatile njihove ćerke.

FOTO: Printskrin Instagram bojanajankovic

 

Bojana i Ognjen su poslednji put u javnosti viđeni 2022. na premijeri filma "Zlatni dečko", nakon sporazumnog razvoda ostali su u dobrim odnosima i zajedno su vodili računa o njihovo dvoje dece. 

Podsetimo, u jednom od intervjua muzičar je ispričao kako je sreo i zavoleo svoju bivšu suprugu.

- Upoznao nas je jedan od mojih najboljih prijatelja, Milan, koji je sad, nažalost, pokojni, i to našoj priči daje malu filmsku notu. To je bilo kod njega u lokalu koji je držao i on je rekao da mora da nas upozna, kao da je procenio da ćemo da legnemo jedno drugom. To je bio sudbinski susret - otkrio je Janković svojevremeno, dok je pričao o Bojani.

Telegraf/Republika