Koliko puta ste se iznervirali zbog omotača u kojem se nalazi vaša omiljena salama? Često se dešava da salamu ili druge suhomesnate proizvode ne možemo tako lako da izvučemo iz omotača i isečemo kako treba.

Svi smo mislili da metalni delovi, koji se nalaze sa obe strane, služe da se proizvod pričvrsti, a sada se pojavio snimak koji je otkrio pravu funkciju metalnih delova.

Mnogi su bili iznenađeni kada su videli trik koji olakšava život i "čuva živce". Jedan snimak sa Instagrama pokazao je da metalni deo služi da se omotač uvija.

Drugima rečima, kada želimo da isečemo parizer, potrebno je da zavrnemo metalni deo i na taj način će ostatak parizera "izaći", bez potrebe se seckanjem omotača.

"Ne mogu da verujem", "Imam 35 i sad saznajem za ovo", "Koje je ovo olakšanje", "Mislim da mnoge namirnice treba da imaju uputstvo za korišćenje", "Izluđuju me parizeri, zbog toga uvek isečem sve i stavim u kutiju", "Odličan trik", "Ovo olakšava život", "Neću se više nervirati kad spremam sendviče", pisali su mnogi.

Pogledajte snimak:

 

 

(Mondo)