- Taj mali ljigavac. Otkrila sam da me bivši muž vara zahvaljujući aplikaciji Strava - počela je, pa objasnila da su ona i njen suprug pratili jedno drugo na toj aplikaciji, koja, između ostalog, prikazuje i mapu, odnosno rutu trčanja, a zatim je otkrila šta joj je probudilo sumnju.

- Bilo je mnogo dana kad bi išao sam na trčanje, a ja bih ostala kod kuće i vežbala. Sećam se i da sam mu predlagala da odem s njim, ali on bi uvek smislio neki razlog ga ne krenem - ispričala je.

Zatim je objasnila kako ju je suprug jednog dana obavestio da će uzeti pauzu jedno od drugog, što joj je probudilo sumnju pa je počela da istražuje.

@meg.c.mcgee Brb, applying for the FBI 🕵🏼‍♀️ @Strava #fyp #storytime #cheater ♬ original sound - Meg

- Kao i svi muškarci koji varaju, i on je mislio da je jako lukav i prikrivao je tragove, a ja sam iz različitih izvora počela da dobijam deliće informacija - ispričala je, dodajući kako se sve poklopilo kad je pretražila aplikaciju.

- Gledajući njegove mape, videla sam da bi svoje 'trčanje' započeo u našoj kući, a završio bi u njenoj kući. Živela je udaljena manje od kilometar od nas - otkrila je u videu koji je pregledan nekoliko miliona puta, a ljudi su u komentarima napisali kako nije jedina koja je otkrila varanje zahvaljujući aplikaciji.

Kad ju je jedan pratilac upitao da li je reč o njenoj prijateljici, pošto je ljubavnica živela blizu njih, Megan je odgovorila potvrdno.

BONUS VIDEO: