Glumac Sergej Trifunović i njegova dve decenije mlađa izabranica Isidora Mijanović, venčali su se, 12. maja, na Topčideru, u Crkvi Sv. Apostola Petra i Pavla.

Nakon što su se Sergej i Isidora zavetovali na večnu ljubav, slavlje su za najbliži krug prijatelja upriličili u jednoj kafani.

Ceremonija venčanja bila je obavijena velom tajni. Ipak, nakon tajnog venčanja, novopečeni par je odlučio da podeli detalje.

Tako Sergej i Isidora povremeno na svojim profilima na društvenim mrežama dele slike i video zapise. I dok uživaju u medenom mesecu lepa Isidora objavila je i delić njihvog govora za vreme svadbenog ručka.

Svadbena zdravica Sergeja Trifunovića nasmejala sve

Prisutnima se obratio mladoženja, koji je poželeo dobrodšlicu, a onda je svojim humorom oduševio pratioce.

- Želim da vam kažem hvala što se došli i stojimo ovde, ne zato što nemamo mesta da sednemo, nego koliko smo lepi, hoćemo da nas gledate. Možete nas gledati - počeo je Sergej.

- Padam, je l' moguće da mi ne držiš leđa - našalila se Isidora, a onda se opet obratio Sergej.

- Možete nas slikati, nemojte nas hraniti. Ništa iz ruke, vodu iz ruke, baš ako mora - nastavio je glumac.

NJihova simpatična konverzacija oduševila je sve.

- Imamo li alkohol na venčanju? - upitala je Isidora.

- Kako da ne srce, na ovom venčanju imamo svašta ne smem da spominjem, a i skoro sam iz zatvora, nije baš pametno. Ja sam joj rekao "LJubavi, zbog tebe sam otišao u zatvor, kako ćeš ti u Nikšić sa zetom koji nikad nije bio u zatvoru" - šalio se Sergej.

- Nikšićani klimaju glavom - smejala se Isidora.

- Ja sam želeo da imam Nikšić iza sebe, da me odobre kao zeta - poručio je glumac.

Inače, njih dovje neretko dele zanimljive momente iz zajedničkog života. Tako je Sergej nedavno podelio sliku na kojoj je njegova supruga Isidora, a u opisu slike napisao je "Medeni mesec".

(Kurir)

BONUS VIDEO: