Tošić je prvo objavio tekst u kojem se nalazi poruka koju je Jelena razmenila sa njegovim advokatom, po kojima se jasno vidi da hitno zahteva razvod.

- Daj Bože da je konačno odlučila da se razvedemo sporazumno - napisao je Tošić i dodao emotikone.

Tu se nije zaustavio, pa je naveo da "vidi mnogo laži sa druge strane", pa je najavio i svoju verziju priče, o kojoj će, kako tvrdi, mediji pisati.

Foto: ATA images

 

 

- Pošto vidim mnogo laži sa druge strane... Nisam se oglašavao 4 godine povodom svog privatnog života, zbog toga sto smatram da sam iznad svake situacije, ali sve ima svoje granice, moja tolerancija se polako približava kraju tako da ću uskoro dati detaljno svoju verziju, ali plasim se da će mediji morati narednih dve godine da se bave time - napisao je Tošić.

Jelena je njegovu objavu podelila, pa poručila:

- Dok spavam sa mojom decom u sobi, "druga strana" (kako me naziva) piše storije sa privatne žurke. Kada je reč o ovoj pretnji medijima koju je napisao, moram da kažem da kontinuirano trpim pretnje te vrste godinama, praćenje, prisluškivanje, ucene, uvrede, fizičke napade, itd. Zamolila bih "drugu stranu" mada ovde postoji samo jedna naša i tužna strana, da umesto da nas dodatno bruka u medijima (zar nije bilo dovoljno bruke za 3 života) konačno odgovori na predloge sporazumnog razvoda na koji čekam 5 godina. To je sve što treba da uradi umesto da preti majci svoje dece javno, koja je za njega i zbog njega milion puta stala u odbranu - rekla je Karleuša.

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

 

Podsetimo, Jelena se oglasila sinoć, 26. maja, nakon izjave njenog supruga Duška Tošića, koju je dao ekskluzivno za Kurir, a o kojoj bruji javnost.

Foto: ATA images

 

 

Karleuša je navela da mora da reaguje na "izvrtanje istine". Ona je objavila prepisku sa Duškovim advokatom u kojoj piše:

- Dobar dan! Da li imamo nekih novih informacija na temu razvoda? Da li ste napravili plan sa Duškom? Nema razloga više da se gubi vreme i da se čeka. Hoću da se reši razvod što pre jer Duško odlazi od kuće po 10 dana da "radi" kako kaže, "radi" po noćnim klubovima i sa ženama loše reputacije, što mene izuzetno ugrožava kao javnu ličnost, primorana sam da zaustavljam te priče u medijima. Želim što pre da odvojim decu i mene od te loše priče, njegovog opijanja, izlazaka itd. Dok se nije napravio veći problem. Deca su pod konstantnim stresom i da ne nastavljam dalje. Da li postoji plan? - napisala je JK, kako piše, Duškovom advokatu, na šta joj je on odgovorio:

- Jelena, načelni plan postoji, ali moram da to potvrdim sa Duškom, kad se vrati iz Istanbula, pa ću kontaktirati kolegu sa konkretnim predlogom - napisao joj je advokat.

Karleuša je nastavila konverzaciju i insistirala da se proces ubrza.

- Razumem, ali mora sve da se ubrza jer ne želim da se život svodi na čekanje Duška da od... - deo je poruke, ali se ostatak ne vidi.

(Kurir)

BONUS VIDEO: