Tada se oglasila njegova supruga Lidija Kovač nakon što je pušten iz Kliničkog bolničkog centra Split.

- Zahvaljujući doktorima, svom medicinskom osoblju i svim zaposlenima u bolnici koji u nemogućim uslovima daju sve od sebe za dobrobit svakog pacijenta, Mišo nastavlja svoj oporavak kod kuće - rekla je Lidija tada.

Mišo se poslednjih godina ne pojavljuje u javnosti, te malo ko zna kako danas izgleda. Ipak, njegova mlađa koleginica Maja Šuput objavila je sada fotografiju s njim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

- Postoje večeri koje pamtiš dok si živ. Naši razgovori nakon nastupa u bekstejdžu su mi nahranili dušu - napisala je pevačica, a mnogi su komentarisali to kako Kovač izgleda.

Porodična tragedija

Podsetimo, Mišo Kovač dožive je veliku porodičnu tragediju kada je izgubio sina Edija koji je nastradao u udesu, a nakon najtežeg životnog udarca, zadesila ga jedna nesreća.

Naime, njegova ćerka Ivana bila je u kandžama droge u jednom periodu života, ali je uspela da se izbori sa porokom.

Mišo je zbog gubitka sina pokušao i da oduzme sebi život, što je Ivana veoma teško podnela, pa se odala poroku. Ipak, posle dve godine provedenih u komuni u kojoj se lečila od zavisnosti , o čemu je pričala.

- Izvukla sam se, ali nije bilo nimalo lako. Rekla bih da je zapravo strah od povratka u komunu bio presudan - rekla je svojevremeno Ivana.

Mišina supruga, Anita, jednom prilikom je govorila o smrti sina.

- Za razliku od papira koje smo mi dobili, a u kojima je stajalo da je naš sin umro od prostrela glave, takvog da bi na kraju mogao da živi, prava je verzija bila drugačija. U tim je dokumentima pisalo da je Edi umro od sepse izazvane velikom količinom bakterija u organizmu - rekla je jednom prilikom Edijeva majka Anita, koja se ubrzo nakon tragedije razvela od pevača.

Tri puta izbegao smrt

On je jednom prilikom kako mu je život nekoliko puta visio o koncu.

- Smrt ne može niko da spreči. Ja sam je dosad tri puta izbegao, a najbliže sam joj bio kad sam imao infarkt. Spasili su me u zadnji čas, a kada sam otvorio oči u bolnici, iznad mene i mog kreveta je stajao momak koji me poljubio u čelo i rekao mi: 'Mišo, ja u životu imam samo Isusa i vas'. Onda je otišao, a ja sam posle saznao da je momak isusovac - pričao je pevač.

(Blic)

BONUS VIDEO: