Izvor:Foto: M. Vukadinović, Instagram/katarinatp81

SESTRA DUŠKA TOŠIĆA: Objavom jasno dala do znanja...

Izvor: Nportal

12.01.2022.

15:51

POPULARNA pevačica Jelena Karleuša prijavila je supruga Duška Tošića za porodično nasilje 7. januara na dan Božića, a javnost od tada ne prestaje da priča o ovoj temi kojoj se ne nazire kraj. Fudbalskom menadžeru izrečena je zabrana prilaska 48 sati, a potom je produžena na još 30 dana. Sada je njegova rođena sestra fotografijom na svom Instagram profilu jasno dala do znanja da podržava brata.

NJihove porodice se ovim povodom nisu oglašavale, ali jedno je jasno, da se Tošićeva sestra drži istog pravila kao i njen brat i da ga podržava u svakom smislu.

Duško je, naime, nakon drame u njihovom domu, na društvenim mrežama demantovao navode da je bio nasilan, a Jelena je samo apelovala na medije da nepišu neistine o njenoj porodici, ali nije govorila o događajima iz porodičnog doma.

- Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim povodom pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje i zato sam primoran da se obratim na ovaj način.

- Kao što možete da vidite da sam svuda predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. LJudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde bio i šta god radio. Zato hoću da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, čekaću da vetar prođe pored mene - napisao je Duško u saopštenju.

O događajima u porodici Karleuša-Tošić ćute i prijatelji i članovi porodice. Međutim, Instagram profil rođene sestre Duška Tošića, Katarine daje odgovor na mnoga pitanja.

Duškova  sestra poslednju fotografiju, na kojoj je i Karleuša, objavila je nedeljamapre skandala, dok sa bratom objavljuje fotografije.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#Duško Tošić #fudbaler Duško Tošić #Duško Tošić sestra #Jelena Karleuša #VIP #stars