Izvor:Foto: AP

DIRLJIVA NOVAKOVA PORUKA "Umesto da ispalite odmah sve metke"

Izvor: Nportal

15.01.2022.

14:50

NAJBOLJEG teniser sveta Novaka Đokovića očekuje suđenje u 23.30 po našem vremenu na kojem će biti donesena konačna odluka o njegovom ostanku u Australiji i igranju na Australijan openu. Dok veliki deo svetske javnosti očekuje epilog celog slučaja "Đoković", otrkviena je jedna potresna poruka srpskog asa.

Tu poruku podelio je australijski teniser Nik Kirjos koji je stao na Đokovićevu stranu u celokupnoj situaciji sa vizom, uprkos tome što je godinama unazad kritikovao Novaka.

Australijanac je nedavno gostovao u podkastu "Bez granica", pa je iskoristio i tu priliku da javno kaže kako se njegova država odnosi prema Novaku na neadekvatan način.

Prilikom svog gostovanja, Kirjos je otkrio da ga je Đoković kontaktirao putem Instagrama.

- Novak me je lično kontaktirao na Instagramu i rekao "Hvala što se zauzimaš za mene". Nije baš očekivao da ću od svih kolega baš ja da izađem u mediji i stanem uz njega - istakao je dvadesetšestogodišnji teniser.

BloombergAdria.com

 

U daljem toku razgovoru Kirjos je naglasio da bi Novak voleo da ljudi (pre svega Australijanci) shvate o čemu se radi, umesto da ga streljaju uz nepostojanje želje da spoznaju celu situaciju.

- Evo, pročitaću vam od reči do reči šta mije Đoković o tome napisao. Piše ovako: "(LJudi) probajte da zapravo shvatite celu situaciju i da pritom imate bar malo objektivnosti, umesto da ispalite odmah sve metke. Na tome (što si, Kirjose, razmislio o celoj situaciji) sam ti zahvalan - naveo ja Nik Kirjos.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".