Izvor:Foto: Petar Milošević/Printskrin/Jutjub/Zvezde Granda

KRSTINJA SKINULA 88 KILA: Popović platio operaciju

Izvor: Nportal

26.01.2022.

09:22

NEKADAŠNJA učesnica takmičenja "Zvezde Granda", pevačica Krstinja Todorović podvrgla se operaciji skidanje kože nakon što je drastično smršala. Čitav zahtav finansirao je Saša Popović, koji je za to izdvojio 6.000 evra.

Popović je još tokom takmičenja predložio Krstinji da skine višak kilograma, a kao motivaciju obećao joj je plaćanje operacije. Ona je u tom periodu imala 160 kilograma, a posle toga je skinula čak 88.

Ona je juče bila na operaciji skidašnja viška kože, Popović je za ovu intervenciju iskeširao 6.000 evra, budući da se rade leđa i stomak.

BloombergAdria.com

- Operacija traje oko dva i po sata. Oporavak je mesec dana i u tom periodu moraće da nosi pojas - rekao je izvor.

- Nakon što sam odgledala emisiju u prvom krugu, sačekao me je ozbiljan razgovor s Marijom. Rekla mi je da moraju neke stvari da se reše da bih uspela i tad sam se odlučila za intervenciju. Šou-biznis je takav da će se pojaviti neko ko izgleda lepše od mene, a ne peva bolje i proći će, a ja ću ispasti. Kada dođete u tu fazu da vam je potrebna stručna medicinska pomoć, znate da je to bolest. U početku mi je bilo jako teško, ali nakon nekoliko dana, sada meseci, sve to se zaboravilo. Borba sa samom sobom bila je najteža i s ponosom mogu da kažem da je sada sve iza mene. Da mogu da vratim vreme, opet bih sve isto uradila - pričala je Krstinja nedavno.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".