Izvor:Foto: Profimedia

RAZLOG SRAMOTAN: Otac odbio da se slika sa ćerkom na venčanju

Izvor: Nportal

06.02.2022.

10:38

VENČANJE je mnogima jedan od najvažnijih dana u životu i žele mnogo fotografija zahvaljujući kojima bi im ostao u što življem sećanju, ali jednoj mladi maćeha je uništila to iskustvo.

U anonimnoj objavi na društvenoj mreži Redit, žena je ispričala kako je na njenom venčanju izbila svađa zbog koje je rekla ocu i njegovoj supruzi da napuste događaj.

- Želela sam sve tradicionalne stvari. Da se majka sprema sa mnom, otac me otprati do oltara... - navela je dodajući kako su se svi fotografisali, a ona je želela fotografiju na kojoj je samo sa svojim roditeljima.

BloombergAdria.com

 

Problem je nastao zbog toga što je to smetalo novoj supruzi njenog oca. Govorila joj je da je njen otac sada njome oženjen i da se ona ne može fotografisati samo sa svojim roditeljima. Otac je poslušao svoju novu suprugu i odbio da se fotografiše bez nje, navodi britanski Miror.

- Rekao mi je da me jako voli, ali da njegovoj supruzi to neće biti prijatno - kazala je žena na Reditu.

Povređena što je izabrao želju svoje supruge pre nego njenu na dan njenog venčanja, rekla mu je da ode i da ne želi sa njim da otpleše prvi ples niti da čuje njegov govor. Sledećeg dana nazvao ju je u suzama želeći da izgladi situaciju, ali nije bila spremna da čuje njegovo izvinjenje.

BloombergAdria.com

- Rekla sam mu da je dobro što ima još jednu ćerku i što ima priliku da bude otac mlade u jednom trenutku - navela je, pa upitala korisnike društvene mreže da li se ispravno ponela u ovoj situaciji.

- Reakcija vaše maćehe bila je preterana, a vaš je otac trebalo bi da ima vas kao prioritet. Imate svako pravo da budete povređeni - bio je jedan od odgovora na njeno pitanje.

- Izgubio je uspomenu koja se događa jednom u životu - naveo je drugi korisnik dodajući kako je trebalo da se suprotstavi supruzi.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".