Izvor:Foto: V. Danilov, Foto: Instagram printskrin/ dusicajakovljevic

POTPUNO NEPREPOZNATLJIVA: Poznata voditeljka "Zadruge" na početku karijere (FOTO)

Izvor: Nportal

14.09.2021.

15:27

Voditeljka "Pinka" Dušica Jakovljević već dvadesetak godina je u medijima, u jednom periodu je bila iza kamera, tako da mnogi ne znaju kako je zapravo izgledala na početku karijere. Sada gde god da prođe svi je prepoznaju, pogotovo zbog toga što vodi rijaliti format "Zadrugu".

Na malim ekranima pojavila se daleke 2003. godine kao učesnik kviza "Ruski rulet" gde pobeđuje kombinacija znanja, strategije i sreće. Dušica je tada imala dugu kosu i u odnosu na sada potpuno je neprepozntljiva. 

BloombergAdria.com

 

NJen izgled možda je pretrpeo najviše promena u odnosu na sva TV lica.
Svoju karijeru počela je u emisiji "Sve za ljubav" gde je radila kao novinar, a kasnije je pozajmljivala glas Velikom bratu u ovom rijaliti programu.

BloombergAdria.com

 

Voditeljka Dušica Jakovljević uvek je govorila da nije protivnik estetskih zahvata i da se rado podvrgava tretmanima za ulepšavanje. Kada se odlučila za ugradnju silikona u grudi, to je objavila svima pa su mediji pratili čitav njen oporavak i povratak na posao.

Takođe, više puta je izjavljivala kako joj nisu strani ni botoks ni fileri. Međutim ona je danas potpunoi neprepoznatljiva. Evo nekih fotografija iz proslošti i njenih početaka dok je imala dugu kosu.