Izvor:Foto: Instagram printskrin/ bekvalceva, Foto: Jutjub printskrin/ESTRADA I ZABAVA

ZAVIRITE U LUKSUZNO IMANJE NATAŠE BEKVALAC: Pevačica izdaje vilu u Čeneju (FOTO)

Izvor: Nportal

15.09.2021.

11:35

VELELEPNO imanje u čijem sklopu se nalazi vila od 400 kvadrata u vlasništvu je popularne pevačice Nataše Bekvalac. Ona je nedavno odlučila da se preseli sa imanja u Novi Sad. Zbog internacionalne škole i vrtića u koju planira da upiše ćerke, lepa Nata ovaj luksuzni salaš izdaje.

 

Na petnaestak minuta od samog centra Novog Sada u naselju Čenej na preko 3500 metara kvadratnih prostire se imanje kuće „22:22.“

Dan u luksuznom domu Nataše Bekvalac košta šest stotina evra. Ulazak na imanje je od 13 časova, dok je izlazak sa imanja, predviđen je za 10 časova ujutru.

Pevačica je napustila Beograd pred rođenje druge ćerke Katje, u februaru 2018. godine. Ona je život u srpskoj prestonici zamenila životom na salašu u Čeneju koji je uredila po svojoj meri. Nakon nekoliko provedenih meseci u miru i udaljenosti od gradske buke, novosadska barbika odlučila je da se zajedno sa ćerkama preseli u devojački stan u Novom Sadu, a sada joj je u planu da ipak odu u Beograd. 



Ovao luksuzno imanje prostire se na 3.500 m. Pričalo se da je u nju uložila 200.000 evra. Sagradila je i bazen, a oko kuće drveće pravi debeo hlad. Imanje je ograđeno zelenom ogradom, nema komšija u blizini, pa joj je tako obezbeđena privatnost.

Kako piše na oficijalnoj stranici, kuća se može izdavati za razne proslave i veselja, među kojima su rođendani, svadbe, devojačke večeri...

Potpuno je otvoreno za dekorisanje i uređivanje po želji posetioca.

Pevačica Katarina Grujić upravo je ovo imanje odlučila da iznajmi za svoj najvažniji dan. Ona se udala za svog izabranika, fudbalera Marka Gobeljića, a venčanje je održano pod velom tajni na velelepnom imanju u Čeneju.

Za iznajmljivanje kuće Kaća i Gobelja iskeširali su 700 evra.

Nata je poznata kao pevačica sa najviše stila pa je stoga i ovo imanje urađeno da prati trendove. Ovo je za pevačicu veliki korak, jer retko ko bi menjao ovakav dom.

#Nataša Bekvalac #Vila #Kuća Nataše Bekvalac #VIP