Izvor:Foto: N. Skenderija/ATA images

OBRT: Karleuša i Duško doneli konačnu odluku o njihovom braku

Izvor: Nportal

14.02.2022.

14:03

ODNOS pevačice Jelene Karleuše i bivšeg fudbalera Duška Tošića već neko vreme je glavna tema u Srbiji.

Nakon incidenta za pravoslavni Božić kada je navodno izbila svađa za porodičnim ručkom, nakon čega je Duško pljunuo i ošamario Jelenu, čemu su svedočili rodbina i prijatelji, sve su glasnija šuškanja da je par pred razvodom.

Duško se povodom svega oglasio samo jednom sa tvrdnjom da nije bilo nasilja, a Jelena je često postavljala osnažujuće statuse i delila fotografije i snimke sa nastupa, najpre novogodišnjeg, koji je oduševio sve one koji su Novu godinu proslavili ispred Skupštine Srbije, tako i iz Dubaija gde je nastupala u jednom prestižnom klubu koji je ugostio samo najveće zvezde šoubiznisa.

Međutim, Jelena i Duško navodno su doneli odluku koja će mnoge iznenaditi.

Kako izvor blizak paru tvrdi, oni ne planiraju da se razvedu.

- Istina je da nema ni govora o razvodu. Ako se nešto i dogodilo tog spornog dana, njih dvoje su dovoljno zreli da sami reše probleme koje imaju - rekao je izvor.

Objasnio je i da Karleuša i Tošić imaju zajednički cilj.

- Oboje stavljaju na prvo mesto svoje ćerke, a i Atina i Nika vezane su i za majku i za oca. Kako su već velike i mogu da prate šta se piše, Jeleni i Dušku primarno je da ih zaštite od senzacionalističkih natpisa o njima - istakao je izvor za "Skandal".

Inače, ranije se pisalo da se fudbaler privremeno iselio iz porodične kuće zbog izrečene zabrane prilaska pevačici, ali su na kraju odlučili da ipak sklope primirje i posvete se odgajanju i vaspitanju ćerki.

Domaći mediji pisali su i da se Tošić sklonio u Tursku gde je spojio lepo i korisno, odnosno, iako je u Istanbul otišao poslom jer radi na karijeri fudbalskog menadžera, nije propustio da se malo i opusti i dobro provede.

Podsetimo, Jelena i Duško su u braku od 2008. a često se pisalo da imaju problema u braku.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#Jelena Karleuša #Duško Tošić #razvod #VIP