Izvor:Foto: Printskrin/Jutjub/ alfawolf011

IMA ČAK PETORO DECE: Gde je Raca iz filma "Mi nismo Anđeli"?

Izvor: Nportal

14.03.2022.

20:31

VEOMA često ga gledamo na malim ekranima i u pozorištu, ali on svoj privatni život brižljivo čuva daleko od očiju javnosti.

Budući da je uloga Race Bojanu Žiroviću bila tek druga pred kamerama ikada, poznati glumac bio je te 1992. veoma mlad, pa mnogi nisu ni primetili o kome je zapravo reč i da je to isti glumac koga danas gledamo u gotovo svim značajnijim televizijskim, fimskim i pozorišnim projektima.

Davne 1992. godine, u kultnom ostvarenju jugoslovenske i srpske kinematografije "Mi nismo anđeli" jedan od likova koji nas je očarao bio je i šarmantni Raca, od kojeg se lik Branke Katić ne odvaja i na kraju ga osvoji.

Uz to, on sve vreme paralelno radi i ispred kamera, pa smo gledali u filmovima Ustanička ulica, "Neposlušni", "Montevideo, Bog te video!", "Smrdljiva bajka", kao i u serijama "Koreni", "Grupa", "Žigosani u reketu", "Dug moru", "Ubice mog oca", "Sumnjiva lica" i mnogim drugim.


Pored veoma uspešne karijere i činjenice da je jedan od naših najangažovanijih glumaca - Žirović je već dugi niz godina u srećnom braku iz koga ima čak petoro dece.


Jedan od najaktivnijih glumaca Bojan Žirović (51) i u svom domu je veoma angažovan. Kao ocu petoro dece, kćerki Marije (25), Teodore (18) i Ksenije (18) i sinova Mateje (27) i Ivana (19), ni kod kuće mu ne manjka predstava kao u pozorištu.

Ipak, Bojan kaže da je vreme kada su njegovi klinci netremice slušali njegov glas u crtaćima koje je sinhronizovao prošlo, i da oni danas jedva čekaju da im je tata negde napolju.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#Bojan Žirović #glumac #poznati #VIP #film Mi nismo anđeli #Branka Katić