Izvor:Foto: Tanjug/AP, Jutjub i Tiktok printskrin/BBC select/magpietheone

FOTKE IZ MLADOSTI: Bajden neprepoznatljiv, Putin se "ne menja"

Izvor: Nportal

05.04.2022.

08:32

VLADIMIR Putin i DŽozef Bajden, lideri jednih od najvećih svetskih sila, uskoro će zakoračiti u osmu, odnosno devetu deceniju života, a njihov izgled, iz sada već daleke mladosti, sigurno će iznenaditi mnoge.

Ruski predsednik Vladimir Putin (69) rođen je u Sankt Petersburgu 7. oktobra 1952. godine, a lider Rusije postao je, prema dekretu predsednika u ostavci Borisa Jeljcina, 31. decembra 1999. godine, da bi nekoliko meseci kasnije tu funkciju zadržao preko predsedničkih izbora.

Uprkos tome što polako ulazi u osmu deceniju života, Putin deluje mladoliko. To se vidi i kada se pogleda njegova fotografija iz mlađih dana.

BloombergAdria.com

 

Sa druge strane, lider Sjedinjenih Američkih Država DŽozef Bajden (79), 10 godina stariji od ruskog kolege, rođen je 20. novembra 1942. godine u pensilvanijskom gradu Skrantonu, a na čelo Amerike došao je 2020, zamenivši Donalda Trampa na predsedničkom mestu.

Za razliku od Putina, Bajdenovi kritičari smatraju da je isuviše star za funkciju koju obavlja i da na njegovu funkciju treba da bude neko mlađi, te da mu je vreme za penzionisanje.

Fotografija iz Bajdenove mladosti sigurno će iznenaditi mnoge - nije tako lako prepoznati ga.

BloombergAdria.com

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".