Izvor:Foto: Anđela Stevanović

ŽELJKO OTKRIVA: Pevač progovorio o radu sa suprugom Jovanom

Izvor: Nportal

08.04.2022.

17:20

NA proslavi rođendana svoje televizije Željko i Jovana su otkrili kakav je bio put njihovog uspeha i da li je na njih uticalo to što nisu samo saradnici nego i supružnici.

Željko i Jovana Joksimović danas su proslavili rođendan svoje televizije, koja je za dve godine postigla veliki uspeh.

Bračni par je ponosan na sva dostignuća koja su ostvarili za tako kratko vreme, a pogotovo zato što su uspeli da se istaknu u moru drugih televizija koje postoje mnogo duže za tako kratko vreme.

BloombergAdria.com

 

Željko smatra da je tome svakako doprinela činjenica da je jedan od najpopularnijih jutarnjih programa upravo onaj koji vodi Jovana Joksimović, čiji je i urednik, i da se ispostavilo da je istina ono u šta su svi i verovali - publika je tu zbog Jovane, a ne zbog toga što neka televizija ima nacionalnu frekvenciju.

Ono što je sve zanimalo je kakav je osećaj kada se radi sa supružnikom, što je pitanje i za Jovanu i za Željka.

BloombergAdria.com

 

- Ja sam mislio da je to super, ali evo u poslednje vreme, koliko posla ima, nije da mi se baš specijalno dopada. Ali šta ću? Tako smo izabrali i sad se krećemo u tom polju - našalio se Željko, a Jovana se nadovezala:

- Ja mislim da je inače, kada radite nešto što je vaše da imate mnogo veću odgovornost i da samim tim imate više posla, na to misli Željko. Dakle, možda sam ja bila manje zaposlena na prethodnim televizijama u odnosu na to šta danas radim, pa trpi naš privatni život. Ali izuzetno smo ponosni na sve što smo uradili - otkrila je Jovana.

(Informer)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".