Izvor:Foto: Profimedia

NASTAVAK DRAME: Kejt Mos svedočila na suđenju DŽonija i Amber

Izvor: Nportal

25.05.2022.

17:23

SVI pomno pratimo suđenje DŽonija Depa i Amber Herd, a poslednji svedok je privukao posebnu pažnju.

Nedavno se pisalo da će odbrana DŽonija Depa pozvati Kejt Mos da svedoči na suđenju decenije.

BloombergAdria.com

 

Neki su tumačili da je to loš potez Amber Herd jer Kejt Mos nikada nije govorila ružno o Depu, te bi tako i sad svedočila u njegovu korist.

Čuveni supermodel se danas uključila preko video veze u sudnicu i ispričala svoje iskustvo sa glumcem, a dotakla se i čuvenog sukoba u kom se priča da je gurnuta niz stepenice.

BloombergAdria.com

 

- Izlazili smo iz sobe i DŽoni je izašao iz sobe pre mene. Padala je kiša, i dok sam izlazila iz sobe okliznula sam se niz stepenice. Povredila sam leđa. Vrištala sam jer nisam znala šta se dogodilo i jer me je bolelo. Odveo me je u moju sobu i pozvao medicinsku pomoć - rekla je Kejt.

Na pitanje da li je ikada Dep gurnuo ili uradio nešto slično, Mosova je rekla da se tako nešto nikada nije dogodilo.

BloombergAdria.com

 

Kejt Mos je još dodala i da nikada nije učestvovala na bilo kakvom suđenju ni u kakvom svojstvu, a kada joj je postavljeno pitanje zašto je to odlučila sada da uradi, advokati su uložili prigovor.

Podsetimo, nakon što je okončao vezu s Vinonom Rajder, DŽoni Dep je 1994. godine upoznao manekenku Kejt Mos u NJujorku. Glumac je u to vreme imao 31 godinu, a ona 20, a do susreta je došlo u jednom kafiću, dok su bili u društvu kolumniste DŽordža Vejna. Kejt je kasnije priznala da je od prvog trenutka znala da će biti zajedno.

BloombergAdria.com

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".