Izvor:Foto: Profimedia

PRIRODNA LEPOTICA: Ćerka Monike Beluči ukrala šou u Parizu

Izvor: Nportal

29.09.2021.

18:44

ĆERKA Monike Beluči i Vensana Kasela postala je prava lepotica, koja diskretno i sa stilom ističe svoje atribute.

Deva Kasel devojka je koja pleni stasom, harizmom i prirodnom lepotom koju je zasigurno nasledila od svoje majke, nesumnjivo i zvanično najlepše žene sveta, Monike Beluči. Ona je sinoć "ukrala" šou na Diorovoj reviji na Nedelji mode u Parizu, a niko nije mogao da skloni pogled sa njenog tako jednostavnog, a tako očaravajućeg izgleda kojim je plenila u gradu svetlosti.

BloombergAdria.com

Da "iver ne pada daleko od klade" vidimo na primeru ćerke nekadašnjeg glumačkog para - Monike Beluči i Vansena Kasela koji su tokom svog zajedničkog života dobili dve ćerke - stariju Devu koja uspešno hoda stazama uspeha i slave u manekenskom svetu, i mlađu Leoni koja sada ima 13 godina.

Deva, koja je sada zaštitino lice čuvenog brenda "Dolče i Gabana", kao svojevremeno njena majka, krasila je naslovnice francuskog magazina "El", a na naslovnoj strani italijanskog "Voga" fotografisala se zajedno sa svojom majkom Monikom.

BloombergAdria.com

Na reviji se pojavila u širokim teget pantalonama i korsetu iste boje, a blejzer u tonu sa kombinacijom nosila je u ruci. Jednostavno, stilski uravnoteženo, a veoma efektno i elegantno. Duga crna kosa i minimalna šminka samo su pojačali glam utisak.

BloombergAdria.com

Iako su joj ranije često osporavali lepotu govoreći da istu ipak nije nasledila od majke, izgleda da genetika najbolje čuva za kraj, te je ona sa godinama sve lepša i lepša.