Izvor:Foto: ATA images/N. Paraušić

GUDELJ U LUKSUZNOM STANU: Ovako provodi dane sa Anastasijom

Izvor: Nportal

27.05.2022.

22:00

MLADI par Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj ne prestaju da privlače javnost iako su tek dva meseca u vezi. Sudeći prema Nemanjinim postupcima i Anastasijinim odlascima u Španiju, veza je ozbiljna i svi očekuju prosidbu.

Nemanja je upoznao Cecu i došao sa porodicom u Beograd. Ceci se dopao zet, ali nije još za to da se ćerka udaje. Nemanjin brat Dragi Gudelj, često pravi društvo Anastasiji i Nemanji u šopingu i u restoranima. Prolaznici su često viđali Anastasiju i Nemanju kako se drže za ruke, ona ga povremeno poljubi. Mladi par nimalo ne krije svoju ljubav. 

Nemanja je odlučio da, umesto u hotelu, za vreme svog boravka u Beogradu borave u luksuznom stanu u naselju Beograd na vodi, koji je iznajmio po principu stan na dan. Ono što je posebno zanimljivo jeste da se zgrada u kojoj trenutno borave nalazi tačno prekoputa zgrade u kojoj svoj stan ima Cecina kuma Violeta Viki Miljković, piše "Kurir".

BloombergAdria.com

 

Za iznajmljivanje ovakvog stana, prema informacijama sa sajtova agencija za nekretnine, potrebno je dnevno izdvojiti između 70 i 170 evra.

BloombergAdria.com

 

- Ne odvaja se od Anastasije. Izgledaju baš zaljubljeno. Viđao sam ih kako šetaju zagrljeni tu po kraju, drže se i za ruke. Oni se i ne kriju, iako ovuda prolazi puno ljudi. Redovno idu i po restoranima i do obližnjeg šoping-mola. Ono što je meni privuklo pažnju je da njih dvoje nikada nisu sami, već je s njima uvek u društvu i Nemanjin brat. To mi je baš interesantno. Ona je stalno između njih, ali samo se s jednim drži za ruke i povremeno ga poljubi - završava zaposleni.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".