Izvor:Foto: V. Danilov

DRAGANINA IN FRIZURA PRE 25 GODINA: Ostala dosledna sebi

Izvor: Nportal

14.07.2022.

08:01

DRAGANA Katić važi za jednu od voditeljki koja uprkos godinama nije prestala da brine o sebi.

Dragana je žena koja obožava eleganciju, a posao koji radi upravo to i zahteva. 

Ona je više od dve decenije deo ''Grand'' produkcije, a vreme ne utiče na njene godine, tako da je gotovo ostala nepromenjena. To su potvrdili i njeni obožavaoci. Cene njenu jednostavnost i doslednost. Voditeljka već duži niz godina nosi tamnu kosu do ramena, a ono čega se malo ko seća, jeste da je Dragana pre 25 godina imala mušku frizuru. 

Danas posle više od dve decenije, voditeljka se prisetila lepih uspomena te je podelila naslovnicu „TV Revije“, kada je bila deo RTS-ovog jata, a u to vreme kratka frizura bila je potpuno in.

Voditeljka je otkrila da ne voli laskanje, ali da je zadovoljna svojim izgledom i da je ponosna na svoje godine. Rečenica koju ne voli jeste  ''dobro izgledaš za svoje godine''.

- Ne mogu sad ovako javno reći šta zaista mislim o toj rečenici, bilo bi nepristojno, pa ću onda reći da mi je to neoriginalno. Kad te neko sretne, pa kaže: „Koliko imaš godina? Dobro izgledaš za svoje godine“, to mi je baš onako bljak, ne volim to - priznala je nedavno u emisiji „Grand news“ i dodala:

- Želim uvek da mi kažu da sam negovana i da sam doterana, a ne da li je to u skladu sa mojim godinama ili ne, već želim da budem u skladu sa onim kako se osećam i sa onim što sam radila u sebi i na sebi.

(24 sedam)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".