Izvor:Foto: sarics

NA SEBI SAMO PEŠKIR: Dragana bez šminke u izazovnom izdanju

Izvor: Nportal

30.07.2022.

08:43

MNOGI su iznenađeni da je voditeljka objavila ovakvu fotogorafiju

Voditeljka Dragana Katić uživa na odmoru, a plaža i sunčanje joj baš prijaju. Dragana je na instagramu objavila fotografiju bez šminke, ogrnuta samo u peškiriću.

Mnogi su bili iznenađeni da je Dragana objavila ovakvu fotogorafiju, s obzirom na to da nikada nije igrala na kartu provokativnosti.

BloombergAdria.com

Međutim, Katićeva je odlučila da pokaže da joj je lepo u životu, da uživa u sunčanju i da joj na izgledu mogu pozavideti mnogo mlađe devojke.

Inače, tokom letovanja, pojavila se vest da Dragana nakon 24 godine vernosti Grand produkciji i istoimenoj televiziji prelazi na TV Pink. Ona se oglasila i otkrila da od tog medijskog transfera nema ništa.

- Pojavila se vest da napuštam Grand Produkciju i emisiju “Nikad nije kasno”, što nije tačno s obzirom da sam srećna u istoj i da volim ljude koje radim - napisala je Katićeva na Instagramu i tako stavila tačku na dalje spekulacije.

Podsetimo, mediji su danas pisali da bi Dragana na Pinku trebalo da bude glavno i vodeće lice novog koncepta Jutarnjeg programa koji će startovati od septembra. Ponuda joj se izuzetno dopala jer pored toga što je vraća u njen primarni žanr i zabave i informative, pruža joj priliku da se i novoj i staroj publici prikaže u punom sjaju svog dugo godina sticanog iskustva.

BloombergAdria.com

Katićeva je započela karijeru 1986. godine na TV RTB. Pored jutarnjeg programa, vodila je i emisije "Leto na Adi“, "Nedeljno popodne“, kao i dodele nagrada i festivale "Oskar popularnosti“ i MESAM. Najveći uspeh ostvaruje kao voditeljka emisije "Grand šou“, a član Grand produkcije je od njenog osnivanja 3. decembra 1998. godine. Poslednjih godina gledali smo je kao voditeljku veteranskog muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno“.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".