Izvor:Foto: V. Danilov, reprint TV Novosti, Vikipedija/Printskrin RTS Prikazuje

ANĐELKE NI U TRAGOVIMA: Koja uloga je Slobodi najdraža?

Izvor: Nportal

04.08.2022.

22:49

SLOBODA iskreno o svojim ulogama.

Sloboda Mićalović je jedna od naših najuspešnijih umetnica. Status najpopularnije glumice stekla je ulogom u megapopularnoj seriji “Ranjeni orao”, u kojoj je odigrala svoju prvu glavnu ulogu na malom ekranu i opčinila gledaoce na prostoru cele bivše Jugoslavije.

BloombergAdria.com

Zatim su usledile brojne glavne role, sa kojima je takođe ostavila veliki trag, ali čini se da je Anđelka Bojanić bila i ostala njena lična karta. Iako je svaki projekat u kojem je igrala bio veoma gledan, nijedna njena serija nije uspela da obori rekord “Ranjenog orla”, pa čak ni “Tajne vinove loze”.

Ipak, Sloboda je, gostujući u emisiji “Šarenica”, izjavila da joj Anđelka nije među najdražim ulogama.

– Film “Na mlečnom putu” Emira Kusturice i serija “Koreni” su za sada moje najzrelije i meni najdraže uloge. “Koreni” su nastali u jednom specifičnom trenutku, kada sam izgubila tatu, a snimanja su počele nekoliko meseci posle toga. Trebalo bi je da uđem u sve to i da radim. Tu seriju sam njemu posvetila. Sada mogu to da kažem kada je prošlo skoro pet godina, nikada nisam o tome pričala, ali zbog toga mi je posebna. Čini mi se da sam dala najdublji deo sebe, rekla je Sloboda Mićalović.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".