Izvor:Foto: ATA images

PRODISAO SAM NAKON RASKIDA: Perućica o odnosu sa Prijom

Izvor: Nportal

08.08.2022.

11:07

I dalje ga prati epitet Prijin bivši dečko.

LJubomir Perućica i pored mnogobrojnih hitova i činjenice da je danas u skladnom braku sa voditeljkom Katarinom Kolozeus, i dalje odgovara na pitanja o pevačici s kojom je proveo dve godine.

BloombergAdria.com

 

- Svaki moj susret sa Aleksandrom izgleda kao sa svakom mojom bivšom s kojom sam ostao u dobrim odnosima. Mi smo se razišli na najnormalniji mogući način i ne vidim zašto ne bih pričao sa njom i pitao je kako je, šta ima novo... Ja sam s njom bio dve godine, porodice nam se poznaju, ulazio sam joj u kuću, a i ona u moju i normalno je da pitam za te ljude. Čak i moja supruga, kada je sretne negde, popriča s njom najnormalnije. To što je bilo između nas, ostalo je u prošlosti.

BloombergAdria.com

 

Pevač je otkrio i da li je patio posle veze s Aleksandrom.

- Nisam patio previše jer sam ja bio taj koji je želeo da se to završi zbog toga što neke stvari nisu funkcionisale. Bio sam srećan kada sam raskinuo, prodisao sam i shvatio da je bolje što se tako završilo.

Perućica se dotakao i bakšiša na estradi koji pevači uglavnom dobijaju u abnormalnim sumama na privatnim veseljima.

BloombergAdria.com

 

- Pevači uglavnom znaju šta treba da urade da bi navukli gosta da izvadi pare. A što se tiče pesama, generalno gledano, i dalje pesme Šabana Šaulića najbolje prolaze.

Pevač je otkrio i kome je lakše na estradi, muškarcima ili ženama.

- Više puta sam razmišljao na tu temu... Mislim da je pevačicama lakše, ali isto tako i teško, jer publika, pogotovo muška, ume da bude bezobrazna i nepristojna prema njima. Svako bi voleo da bude sa pevačicom, da flertuje, da proba nešto...

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".