Izvor:Foto: Reprint Sabor

SLIKE IZ 90ih: Svedoče o prijateljstvu Bore i Baje

Izvor: Nportal

13.08.2022.

13:32

LIDER "Riblje čorbe" Bora Đorđević i pevač narodne muzike Baja Mali Knindža pevali su poznati duet "Ćuti, ćuti, ujko", poznato je da su prijatelji, a o pojedinosti o njihovom druženju mogu se naći u arhivskim tekstovima.

U časopisu "Sabor" objavljene su 1994. godine dve šaljive minijature o njihovom prijateljstvu.

Baja je za izdanje koje se pojavilo 31. oktobra otkrio da mu je Bora pozajmio kuburu za slikanje.

Baja Mali Knindža ne krije da voli nacionalna obeležja i kad god je u prilici slika se sa njima. Ovom prilikom od Bore Čorbe pozajmio je jedan važan rekvizit.

BloombergAdria.com

 

- Bora i ja smo dobri drugari i saradnici - kaže Baja. - On je poznat kao kolekcionar starog oružja, pa mi je za slikanje pozajmio kuburu. To je Borino svijetlo oružje! Jest' da smo mnogo zajedno putovali u Liku i Krajinu, ali nikad ga još nismo poneli sa sobom - rekao je tada Baja.

Potom je 28. novembra objavljena i njihova zajednička fotografija, a u kratkom šaljivom tekstu, Pajčin se predstavljao kao Borin obožavalac koji želi da ima uspomenu na popularnog rokera.

BloombergAdria.com

 

Naš čitalac Mirko Pajčin poželeo je da se slika sa popularnim rokerom Borom Čorbom. "Sabor" mu je želju ispunio.

- Voleo bih da jednoga dana postanem poznati pevač kao moj idol Čorba - priznao nam je čitalac Pajčin lagano porumenevši.

- I ja bih voleo da ti postaneš poznat, pa da se slikaju sa tobom, a mene ostave na miru - uzvratio je Bora lagano podrignuvši.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".